|
|
|
|

Turizmus Korlátok Nélkül 2013

Hírek, aktualitások

2014-05-07 09:15:40

 A "Turizmus Korlátok Nélkül 2013" pályázat megvalósításával újabb 10 családnak nyílt lehetősége a Baráthegyi Majorság Farm Panziójában kikapcsolódni, nyaralni. Egyik kedves család így nyilatkozott az itt töltött időről:

 

Két autista gyermeket nevelünk emiatt ismerősök által és az interneten keresztül is keresgéltem olyan lehetőség után, ahol családostul néhány napot eltölthetünk.

2014 januárjában találtam egy pályázati lehetőségre, amit meghirdetünk  és megnyertünk. (Turizmus Korlátok Nélkül  Baráthegyi Farm Panzió)

Nagyon boldogok voltunk mikor értesítettek, hogy megnyertük a pályázatot, ami 2014.03.24.-28. tartott.

Megérkezéssünkor a lakóotthonban lévő dolgozók fogadtak minket, akik nagyon kedvesek és segítőkészek voltak mindenben. Az ott létünk alatt betekintést nyerhetünk a lakóotthonban élők szobáikban, ill. napközben folyó munkáikban, amiben gyermekeim is részt vehetek. Nagyon boldogok voltunk amikor gyermekem elmondta, hogy menyire jó volt részt vennie a gyertyaöntésben,az asztalos műhelyben, illetve a lovaglásban,állatok simogatásában. Az otthonban lakók is nagyon kedvesek és barátságosak voltak, ők hozták fel nekünk mindennap a reggelit,ebédet,vacsorát és mindenben segítettek, amiben csak tudtak. Az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak.

Mindennap sétáltunk kellemesen elfáradva, nagyon jól tudtunk aludni. Nagyon szép és tiszta volt minden, nagyon jól éreztük magunkat.

Mindenkinek szeretnénk megköszöni, aki segítette hogy családommal ezt a néhány napot kellemesen el tudtuk tölteni.

 

 

Terdik család

 

 

Virtuart Kft.